Zablokovali jste si někoho omylem, nebo jste mu dali čas na to, aby se zklidnil? Uživatele, kterého jste zablokovali, můžete snadno najít, bez ohledu na to, jaký máte k Twiitteru přístup. Po odblokování daného člověka ho můžete i nadále sledovat a dostávat od něj upozornění.

Metoda 1 ze 3:
Pomocí webové verze Twitteru

  1. 1
    Klikněte na obrázek vašeho profilu v pravém horním rohu a vyberte "Nastavení". Otevře se tím nastavení účtu.
  2. 2
    Klikněte na možnost "Blokované účty" v levé nabídce. Zobrazí se vám seznam všech účtu, které jste zablokovali.
  3. 3
    Klikněte na tlačítko "Blokován" vedle účtu, kterého chcete odblokovat. Když na toto tlačítko najedete kurzorem, změní se na "Odblokovat".
  4. 4
    Klikněte na "Sledovat" abyste mohli opět sledovat daného uživatele. Po odblokování uživatele se tlačítko "Blokován" změní na "Sledovat". Kliknutím na tuto možnost začnete znovu uživatele sledovat.[1]
    Reklama

Metoda 2 ze 3:
Pomocí aplikace Twitter (iOS)

  1. 1
    V dolní části obrazovky klikněte na záložku "Já". Tím se zobrazí váš profil.
  2. 2
    Klikněte na tlačítko ozubeného kola, které je vedle vašeho profilového obrázku, a vyberte možnost "Nastavení". Otevřete tak nastavení účtu.
  3. 3
    Klepněte na "Soukromí a obsah". Tím otevřete nastavení ochrany osobních údajů.
  4. 4
    Přejděte dolů a klepněte na "Blokované účty". Tuto možnost najdete v části "Obsah".
  5. 5
    Klepněte na tlačítko 🚫 vedle uživatele, kterého chcete odblokovat. Tím se daná osoba odblokuje.
  6. 6
    Otevřete profil uživatele a klepněte na "Sledovat", abyste jej mohli opět sledovat. Klikněte na již odblokovaného uživatele v seznamu blokovaných, čímž otevřete její profil. Klepnutím na tlačítko "Sledovat" začnete danou osobu znovu sledovat.
    Reklama

Metoda 3 ze 3:
Pomocí aplikace Twitter (Android)

  1. 1
    Klepněte na tlačítko ⋮ v pravém horním rohu a vyberte "Nastavení". Otevřete tak nastavení účtu.
  2. 2
    Klepněte na "Soukromí a obsah". Tím otevřete nastavení ochrany osobních údajů.
  3. 3
    Klepněte na "Blokované účty" v dolní části nabídky. Zobrazí se vám seznam blokovaných účtů.
  4. 4
    Klepněte na tlačítko 🚫 vedle uživatele, kterého chcete odblokovat. Tím se daná osoba odblokuje.
  5. 5
    Jděte na profil uživatele, abyste jej mohli opět sledovat. Po odblokování dané osoby, klepněte na její jméno pro zobrazení profilu. Klepnutím na tlačítko "Sledovat" začnete danou osobu znovu sledovat.
    Reklama

Tipy

  • Pokud uživatel, kterého jste zablokovali, vás dříve sledoval, bude muset po jeho odblokování znovu zadat sledování vašeho účtu.

Reklama

Související články

Jak poznat, že máte napíchnutý telefon
Jak získat něčí heslo k Facebooku
Jak obnovit zablokovaný účet na Facebooku
Jak smazat účet na Spotify
Jak kontaktovat Instagram
Jak opravit notebook, který se nenabíjí
Jak hledat na hlubokém webu
Jak vypnout ochranu proti zápisu
Jak přijít na to, zda vás někdo bloknul na WhatsApp
Jak smazat cookies z vašeho prohlížeče
Jak hackovat
Jak nastavit dva monitory
Jak odemknout zabezpečený PDF soubor
Jak na Facebooku nastavit, aby vás ostatní viděli offline
Reklama

O tomto wikiHow

Pracovnící wikiHow
Spoluautor od
wikiHow redaktor
Spoluatorem tohoto článku je tým zkušených editorů a badatelů, kteří ověřují jeho přesnost a srozumitelnost.

Na wikiHow je Tým manažerů obsahu který pečlivě sleduje práci editorů, aby se ujistili, že každý článek splňuje náš standart vysoké kvality. Tento článek byl zobrazen 1 063 krát
Stránka byla zobrazena 1 063 krát.

Pomohl vám tento článek?

Reklama