Neznámí lidé, spameři či stalkeři. Na Twitteru existuje mnoho takových podivných lidí, kteří vás mohou kdykoliv začít sledovat. Pokud chcete udržet váš Twitter profil v soukromí, nebo si přejete nějakého sledujícího odstranit, čtěte dál a dozvíte se, jak na to.

Metoda 1 ze 2:
Na počítači

  1. 1
    Přihlaste se do svého účtu na Twiiteru. Klikněte na svůj profil a zvolte "Sledující" v levém horním postranním panelu.
    • Zobrazí se vám seznam všech vašich sledujících.
  2. 2
    Přejeďte dolů, dokud nenajdete sledujícího, kterého chcete odebrat. Klikněte na ikonu profilu, čímž vyvoláte menu. Ze seznamu vyberte "Zablokovat @[uživatelské jméno]".
  3. 3
    Ověřte, že chcete skutečně uživatele zablokovat. Od Twitteru nedostanete žádné potvrzení, že jste uživatele úspěšně zablokovali, avšak jakmile tak učiníte, tlačítko "Sledovat" se u daného člověka změní na "Blokován".
  4. 4
    Odblokování dříve zablokovaného uživatele. Kohokoliv můžete kdykoliv odblokovat, kliknutím na tlačítko "Blokován".
  5. 5
    Zablokovaní uživatelé nemohou:
    • Přidat váš účet na jejich seznamy.
    • Vidět @odpovědi či zmínky (Tweety se mohou objevit ve vyhledávání).
    • Sledovat vás.
    • Vidět váš profilový obrázek na profilové stránce či timeline.
    • Poznámka: Pokud jsou vaše tweety veřejné, budou i nadále viditelné na stránce vašeho profilu pro všechny uživatele, včetně blokovaných.
    • Uživatelé, které zablokujete, nedostanou žádné oznámení o této akci.
    Reklama

Metoda 2 ze 2:
Na mobilní aplikaci

  1. 1
    Otevřete aplikaci Twitter. Klepněte na tlačítko "Profil" (malá silueta). Klepnutím na tlačítko "Sledující" vpravo pod vaším profilovým obrázkem získáte seznam vašich sledujících.
  2. 2
    Zablokujte sledujícího. Jeďte seznamem dolů, dokud nenarazíte na uživatele, kterého chcete zablokovat. Poté klepněte na ikonu, kterou otevřete stránku jeho profilu.
  3. 3
    Klepněte na profilovou ikonu daného uživatele. Zobrazí se vám nabídka, z níž vyberte Blokovat.
    • Do doby než si daného uživatele odblokujete, vás nemůže sledovat.
    Reklama

Varování

  • Zablokovaní uživatelé vás nemůžou sledovat ani nijak kontaktovat prostřednictvím Twitteru, dokud je neodblokujete.
Reklama

Související články

Jak poznat, že máte napíchnutý telefon
Jak získat něčí heslo k Facebooku
Jak obnovit zablokovaný účet na Facebooku
Jak smazat účet na Spotify
Jak opravit notebook, který se nenabíjí
Jak kontaktovat Instagram
Jak hledat na hlubokém webu
Jak vypnout ochranu proti zápisu
Jak přijít na to, zda vás někdo bloknul na WhatsApp
Jak nastavit dva monitory
Jak hackovat
Jak smazat cookies z vašeho prohlížeče
Jak odemknout zabezpečený PDF soubor
Jak na Facebooku nastavit, aby vás ostatní viděli offline
Reklama

O tomto wikiHow

Pracovnící wikiHow
Spoluautor od
wikiHow redaktor
Spoluatorem tohoto článku je tým zkušených editorů a badatelů, kteří ověřují jeho přesnost a srozumitelnost.

Na wikiHow je Tým manažerů obsahu který pečlivě sleduje práci editorů, aby se ujistili, že každý článek splňuje náš standart vysoké kvality. Tento článek byl zobrazen 3 462 krát
Stránka byla zobrazena 3 462 krát.

Pomohl vám tento článek?

Reklama