Resetování vašeho Samsungu Galaxy S3 se může hodit například, když vaše zařízení čelí problémům nebo jen chcete svůj telefon přenastavit do továrního nastavení. Resetování také vymaže všechna vaše osobní data a soubory. Zkuste jednu z následujících metod a resetujte i svůj Samsung Galaxy S3.

Metoda 1 ze 2:
Resetování využitím Nastavení

  1. 1
    Stiskněte “Menu“ na úvodní obrazovce.
  2. 2
    Klikněte na “Nastavení.
  3. 3
    Vyberte “Záloha a obnovení
    • Vaše zařízení bude chtít automaticky zálohovat vaše data a po resetu je obnovit. Jestli tuto možnost nechcete, klikněte na každou z možností pro odznačení boxu.
  4. 4
    Klikněte na “Obnovit tovární data
  5. 5
    Klikněte na “Resetovat zařízení
    • Jestli máte nastavený zámek displeje, budete vyzváni k zadání hesla nebo PINu, než vám bude povoleno pokračovat.
  6. 6
    Vyberte “Smazat vše.Váš telefon se následně resetuje a vymaže všechny vaše osobní data.[1] .
    Reklama

Metoda 2 ze 2:
Resetování, když je telefon vypnutý

  1. 1
    Vypněte svůj Samsung Galaxy S3.
  2. 2
    Dlouze stiskněte a podržte tlačítko pro “Spuštění“, návrat “Domů“ a pro “Zesílení zvuku“.
  3. 3
    Počkejte, až telefon zavibruje, poté pusťte pouze tlačítko pro “Spuštění“.
  4. 4
    Počkejte, až se objeví obrazovka pro Obnovu Systému Android, poté uvolněte i tlačítka pro návrat “Domů“ a pro “Zesílení zvuku“.
  5. 5
    Tlačítkem pro “Zeslabení zvuku“ jeďte dolů, dokud nebude zvýrazněna možnost “Vyčistit data / tovární nastavení“.
  6. 6
    Vyberte tuto možnost stisknutím tlačítka pro “Spuštění“.
  7. 7
    Tlačítkem pro “Zeslabení zvuku“ opět jeďte dolů, dokud nebude zvýrazněná možnost “Vymazat všechna uživatelská data“
  8. 8
    Vyberte tuto možnost stisknutím tlačítka pro “Spuštění“. Následně váš telefon provede resetovací proces, a když ho dokončí, zobrazí “Restartovat systém“.
  9. 9
    Stiskněte tlačítko pro “Spuštění“ ještě jednou pro výběr dané možnosti a dokončení resetu zařízení.
    Reklama

Tipy

  • Ujistěte se, že všechna osobní data, která byste neradi smazali, jako jsou fotky, videa a kontakty jsou zálohovány na vaší paměťové kartě nebo na Googlu, ještě než začnete resetování vašeho zařízení. Resetováním totiž vymažete všechna data z interní paměti vašeho telefonu.



Reklama

Související články

Jak se dostat do svého zamčeného zařízení s Androidem
Jak přenést fotky z Androidu na SD kartu
Jak na Androidu vypnout nouzový režim
Jak udělat screenshot na Ipadu
Jak stahovat aplikace z App Store zdarma
Jak obnovit smazané textové zprávy
Jak zlepšit signál na telefonu
Jak zablokovat neznámé volající
Jak vypnout aplikace na iPhone, iPadu a iPodu Touch
Jak získat efekty na Snapchatu
Jak vyčistit cache v Chrome
Jak zablokovat telefonní číslo na Androidu
Jak odesílat fotky z mobilního telefonu do počítače
Jak zablokovat textové zprávy na Androidu
Reklama

O tomto wikiHow

JL
Spoluautor od:
Technologický spisovatel & Editor
Tento článek spoluautor od Jack Lloyd. Jack Lloyd je technologický spisovatel a editor pro wikiHow. Má více než dva roky zkušeností s tvorbou a editací článků souvisejících s technologiemi. Je technologickým nadšencem a učitelem angličtiny. Tento článek byl zobrazen 6 684 krát
Stránka byla zobrazena 6 684 krát.

Pomohl vám tento článek?

Reklama