Pokud si nevíte rady co s vaším telefonem, křičíte na něj, když nastavení aplikace vám zabere 10 minut, asi je načase provést tovární nastavení. Tovární nastavení smaže data na vašem telefonu a provede znovu nastavení a vrátí jej zpět do původního nastavení. Předtím, než váš telefon vyhodíte do koše, podívejte se na tento průvodce.

Metoda 1 ze 2:
Základní přenastavení

  1. 1
    Otevřete nastavení zařízení. Aplikace pro nastavení může mít mnoho různých ikon, v závislosti na tom jaké máte zařízení a můžete je také najít v nabídce aplikací nebo tak, že stisknete tlačítko pro menu telefonu.
  2. 2
  3. 3
    Klikněte na “Provést znovu nastavení zařízení” a smažte všechna data a proveďte zpětné nastavení do vašeho továrního nastavení vašeho zařízení. Účty, do kterých jste přihlášení se zobrazí na vaší obrazovce. Výchozím se smaže vnitřní úložiště zařízení.
  4. 4
    Potvrďte proces tak, že vyberete “Smazat všechno". Toto smaže všechna data a nastaví zpět vaše zařízení na tovární nastavení. Váš telefon bude nastaven tak, jako by právě přišel z krabice.[1]
    Reklama

Metoda 2 ze 2:
Obnovení resetování

  1. 1
    Vypněte přístroj. Předtím, než začnete se systémem resetování, budete muset vaše zařízení kompletně vypnout. (Pokud je vaše zařízení zamrzlé, můžete vytáhnout baterii, abyste mohli zařízení vypnout.)
  2. 2
    Stiskněte a podržte tlačítka pro obnovení. Tlačítka se liší od zařízení k zařízení, takže se můžete podívat na instrukce pro váš konkrétní telefon. Budete muset stisknout a podržet tlačítka na pár sekund. Některé z nejčastějších kombinací tvoří:
    • Zvyšte hlasitost + Domů + Zapnout
    • Snižte hlasitost + Zapnout
    • Domů + Zapnout
    • Pokud žádná z možností nefunguje, proveďte hledání na webu a vyhledejte model vašeho telefonu a také “obnovovací režim”.
  3. 3
    Vyberte tovární nastavení. Jakmile se otevře nabídka pro obnovování, můžete se pohybovat v nabídce s pomocí tlačítko pro hlasitost. V případě potřeby můžete otevřít Nabídku pro obnovení a najdete nabídku pro Tovární nastavení. Použijte tlačítko pro zapnutí, některé modely používají tlačítko pro kameru,, pro vybrání možností z nabídky.
  4. 4
    Počkejte dokud se proces pro obnovení nedokončí. Potom, co se váš telefon obnoví, nastaví se zpět do výchozího továrního nastavení a a bude to jako by právě přišel z krabice.[2]
    Reklama

Tipy

  • Nepotřebujete nutně provést resetování vašeho telefonu do továrního nastavení pro nastavení synchronizace vašeho účtu Google s vaším zařízením.

Reklama

Varování

  • Proveďte zálohování vašich dat předtím, než provedete resetování vašeho zařízení.
  • Různé zařízení běžící na OS Android mají malé rozdíly v designu rozhraní.
Reklama

Související články

Jak smazat účet na Spotify
Jak poznat, že máte napíchnutý telefon
Jak získat něčí heslo k Facebooku
Jak obnovit zablokovaný účet na Facebooku
Jak opravit notebook, který se nenabíjí
Jak hledat na hlubokém webu
Jak vypnout ochranu proti zápisu
Jak kontaktovat Instagram
Jak nastavit dva monitory
Jak smazat cookies z vašeho prohlížeče
Jak hackovat
Jak odemknout zabezpečený PDF soubor
Jak přijít na to, zda vás někdo bloknul na WhatsApp
Jak na Facebooku nastavit, aby vás ostatní viděli offline
Reklama

O tomto wikiHow

Pracovnící wikiHow
Spoluautor od
wikiHow redaktor
Spoluatorem tohoto článku je tým zkušených editorů a badatelů, kteří ověřují jeho přesnost a srozumitelnost.

Na wikiHow je Tým manažerů obsahu který pečlivě sleduje práci editorů, aby se ujistili, že každý článek splňuje náš standart vysoké kvality. Tento článek byl zobrazen 2 645 krát
Stránka byla zobrazena 2 645 krát.

Pomohl vám tento článek?

Reklama