Stáhnout PDF Stáhnout PDF

Může se stát, že budete chtít odstranit vaše zprávy na Facebooku, jelikož se díky nim cítíte poníženě, nebo hůř. Naštěstí však můžete rychle odstranit soukromé zprávy, které jste na svém účtu odeslali nebo naopak přijali. Chcete-li tak učinit, postupujte podle následujících kroků.

Postup

  1. 1
    Přihlaste se na Facebook. Do soukromých zpráv se dostanete ze své úvodní stránky (příspěvků) dvěma způsoby:
    • Kliknutím na ikonu "zprávy", kterou naleznete v horní části stránky. K dispozici jsou ikony umístěné hned napravo od loga Facebook. Ikona zprávy je v pořadí druhá, mezi ikonou žádosti o přátelství a ikonou oznámení.
    • Z vaší úvodní stránky můžete také kliknout na "zprávy", které se nachází v sekci "Oblíbené", kterou najdete v levé části obrazovky.
  2. 2
    Klikněte na zprávu, kterou chcete smazat.
  3. 3
    Klikněte na menu "Akce", které najdete v horní části okna "Zprávy". Zobrazí se vám nabídka se seznamem následujících možností.
    • Označit jako nepřečtené
    • Otevřít chat
    • Přeposlat zprávy
    • Smazat zprávy
    • Smazat konverzaci
    • Přesunout jinam
    • Archivovat. Při archivaci zprávy ji přesunete z hlavní stránky zpráv do složky "Archivováno". Archivované zprávy můžete zkontrolovat kliknutím na "více" v horní části stránky zprávy a výběrem možnosti "Archivováno".
    • Nahlásit spam nebo zneužití
    • Klávesové zkratky
    • Váš názor
  4. 4
    Klikněte na "Vymazat konverzaci". Zobrazí se vám varování: Jakmile smažete svou kopii konverzace, nelze ji navrátit zpět. Takže máte možnost smazat zprávu, nebo tuto akci zrušit.
  5. 5
    Klikněte na "Smazat konverzaci". Pokud se rozhodnete, že konverzaci přece jen nechcete smazat, můžete kliknout na "Cancel".
  6. 6
    Pokračujte do přehledu zpráv a následným mazáním. Každou zprávu musíte odstranit zvlášť.
  7. 7
    Pro opuštění zpráv klikněte na domovskou stránku nebo Timeline.
    Reklama

Tipy

  • Podívejte se na odkaz "Více", který najdete v horní části obrazovky zpráv. Můžete si zobrazit například jen zprávy, které jste dosud nepřečetli.
Reklama

Varování

  • Odstraněním zprávy nedojde k jejímu odstranění z účtu druhé osoby. Pokud chcete, aby byla zpráva skutečně smazána, musí ji manuálně odstranit i dotyčný, s kterým jste si psali.
Reklama

Související články

Jak propojit dva routeryJak propojit dva routery
Jak poznat, že máte napíchnutý telefonJak poznat, že máte napíchnutý telefon
Jak obnovit zablokovaný účet na FacebookuJak obnovit zablokovaný účet na Facebooku
Jak získat něčí heslo k FacebookuJak získat něčí heslo k Facebooku
Jak opravit notebook, který se nenabíjíJak opravit notebook, který se nenabíjí
Jak najít archivovanou poštou na GmailuJak najít archivovanou poštou na Gmailu
Jak hackovatJak hackovat
Jak smazat účet na SpotifyJak smazat účet na Spotify
Jak hledat na hlubokém webuJak hledat na hlubokém webu
Jak vypnout ochranu proti zápisuJak vypnout ochranu proti zápisu
Jak kontaktovat InstagramJak kontaktovat Instagram
Jak poslat peníze z PayPalu na bankovní účetJak poslat peníze z PayPalu na bankovní účet
Jak odemknout zabezpečený PDF souborJak odemknout zabezpečený PDF soubor
Jak vypnout Google bezpečné vyhledáváníJak vypnout Google bezpečné vyhledávání
Reklama

O tomto wikiHow

JL
Spoluautor od:
Technologický spisovatel & Editor
Tento článek spoluautor od Jack Lloyd. Jack Lloyd je technologický spisovatel a editor pro wikiHow. Má více než dva roky zkušeností s tvorbou a editací článků souvisejících s technologiemi. Je technologickým nadšencem a učitelem angličtiny. Tento článek byl zobrazen 6 084 krát
Stránka byla zobrazena 6 084 krát.

Pomohl vám tento článek?

Reklama