Jak skrýt přátele na Facebooku

Neradi s ostatními sdílíte seznam vašich přátel na Facebooku? Pokud tomu tak je, tak naštěstí Facebook umožnuje tento seznam skrýt před zraky ostatních. A pokud už vás otravují příspěvky některých vašich přátel, tak si dokonce můžete Facebook nastavit tak, že už jejich příspěvky nikdy znovu neuvidíte. Čtěte dále!

Metoda 1 ze 2:
Jak skrýt seznam přátel

  1. 1
    Otevřete si svůj profil na Facebooku. Přihlaste se na Facebook a otevřete svoji profilovou stránku.
  2. 2
    Klikněte tlačítko „Friends “ pod vaší profilovou fotkou. Otevře se vám seznam všech vašich přátel.
  3. 3
    Klikněte na tlačítko „Manage“. Jedná se o malý čtvereček s propiskou vedle tlačítka „+Find Friends“.
  4. 4
    Zvolte “Edit Privacy”. Otevře se vám nové okno, kde si budete moct upravit nastavení soukromí u vašeho seznamu přátel.
  5. 5
    Zvolte vaše nastavení soukromí. Vedle kolonky “Friend List” klikněte na rozbalovací nabídku, v které uvidíte možnosti nastavení. Pokud chcete, aby nikdo nemohl vidět váš seznam přítel, zvolte “Only Me”. Také si můžete upravit nastavení na míru nebo speciálně na nějaký seznam, který již máte vytvořený.
    Reklama

Metoda 2 ze 2:
Jak skrýt příspěvky přátel z vaší zdi

  1. 1
    Najděte si příspěvek od vašeho přátele, který chcete skrýt. Pokud vás už nebaví neustále vidět jeho příspěvky, ale zároveň si jej nechcete odstranit z přátel, tak můžete jeho příspěvky nadobro skrýt z vaší Timeline.
  2. 2
    Dejte kurzor vedle jeho příspevku. Vedle příspěvku se vám objeví ikonka s šipkou. Klikněte na šipku. Otevře se vám malá nabídka.
  3. 3
    Klikněte na “Unfollow <jméno přátele>”. Takto se vám odstraní daný příspěvek z vaší Timeline a nebudou se vám už na ní objevovat žádné další příspěvky. Tento příkaz se dá také zvrátit pomocí tlačítka „Undo“ nebo navštívením profilu vašeho přátele a kliknutím na tlačítko “Follow”.
    Reklama

Pomohl vám tento článek?

Reklama