Máte Facebookového přítele, který neustále hraje Farmville nebo Bejeweled Blitz a vy to celý den musíte číst? Otravují vás příspěvky tohoto člověka natolik, že už s ním nechcete být přátelé? Nebo jste se právě rozešli s přítelem a rádi byste ho vyndali ze svého Seznamu přátel? Tento návod vám ukáže, jak na to: Vaši přátelé to nikdy nezjistí. Pokud nechcete vašeho přítele úplně smazat, můžete jen zakázat vybrané příspěvky bez smazání člověka z vašeho Seznamu přátel.

Metoda 1 ze 2:
Vymazání přítele z Facebooku

  1. 1
    Přihlaste se na Facebook.
  2. 2
    Otevřete si vaši profilovou stránku a klikněte na Přátele.
  3. 3
    Najděte osobu, kterou už nechcete mít ve svém Seznamu přátel a přejeďte myší přes jejich jméno, než se objeví nad jejich jménem lišta. Pokud máte spoustu přátel, tak je můžete vyhledat pomocí Vyhledávací lišty.
  4. 4
    Přejeďte přes značku u vašeho přítele a poté klikněte na Odebrat z přátel. Tím, že ho vymažete ze svého Seznamu přátel, tak smažete i sebe z jeho seznamu.
  5. 5
    Hotovo.[1]
    Reklama

Metoda 2 ze 2:
Zablokujte příspěvky na vaší zdi

  1. 1
    Najděte si poslední příspěvek vašeho přítele na vaší Facebookové zdi. Přejeďte kurzorem vaší myši přes menu na horní hraně vašeho příspěvku.
    • Vyberte Skrýt z vašeho menu.
    • Vyberte si změnu, kterou chcete provést.
    • Vyberte si status, který chcete vidět.
  2. 2
    Skryjte příspěvky od Facebookových her.
    • Jděte do vysouvacího menu v pravém horním rohu daného příspěvku.
    • Vyberte Skrýt všechny příspěvky od _____ abyste neviděli už žádné příspěvky od dané hry.
  3. 3
    Použijte zeď vašeho přítele pro kontrolu příspěvků, které uvidíte.
    • Přejděte do profilu vašeho přítele a přejeďte přes tlačítko vašeho kamaráda v horní části obrazovky.
    • Vyberte Zobrazit příspěvek pro jeho zobrazení či vypnutí.[2]
    Reklama

Tipy

  • Vašemu příteli nebude odeslána žádná zpráva o tom, že jste si ho smazali z vašeho Seznamu přátel, takže jich můžete vymazat tolik, kolik si jen přejete. Uvědomte si, že i smazaní přátelé stále uvidí komentáře u vašich společných přátel a vy uvidíte ty jejich.
  • Pokud zablokujete příspěvky od někoho a poté se rozhodnete, že je opět chcete odblokovat, tak jděte na svou zeď, na vaší levou lištu a stiskněte ikonu tužky. Ve vyskakovacím menu, klikněte na „X“ vedle jména vašeho přítele, pokud ho chcete ze seznamu odstranit.

Reklama

Varování

  • Pokud chcete někoho znovu přidat mezi své přátele, tak mu budete muset znovu zaslat Žádost o přátelství.
  • Pokud má člověk nainstalované „Sledování vymazaných přátel“ (jedná se o rozšíření Firefoxu), tak váš přítel obdrží upozornění o tom, že jste si ho ze svého Seznamu přátel vymazali.
Reklama

Věci, které budete potřebovat

  • Facebookový účet
  • Počítač
  • Přístup k internetu

Související články

Jak smazat účet na Spotify
Jak používat Snapchat
Jak flirtovat na Tinderu
Jak si vytvořit falešný profil na Facebooku
Jak znovu zaktivovat Instagram
Jak natočit video na YouTube
Jak znovu otevřít obrázky ve Snapchatu
Jak se stát na Instagramu slavným
Jak na Facebooku smazat skupinu
Jak získat spoustu odběratelů na YouTube
Jak začít blogovat
Jak sdílet cizí fotky na Instagramu
Jak na Facebooku zveřejnit YouTube video
Jak změnit uživatelské jméno na Twitteru
Reklama

O tomto wikiHow

Pracovnící wikiHow
Spoluautor od
wikiHow redaktor
Spoluatorem tohoto článku je tým zkušených editorů a badatelů, kteří ověřují jeho přesnost a srozumitelnost.

Na wikiHow je Tým manažerů obsahu který pečlivě sleduje práci editorů, aby se ujistili, že každý článek splňuje náš standart vysoké kvality. Tento článek byl zobrazen 3 303 krát
Kategorie: Sítě
Stránka byla zobrazena 3 303 krát.

Pomohl vám tento článek?

Reklama