Vymažte rychle veškeré fotografie z vašeho iPhone pro uvolnění místa nebo se jednoduše zbavit všech vašich uložených Snapů.

Metoda 1 ze 2:
Vymazáním fotografií z vašeho iPhone

  1. 1
    Otevřete aplikaci Obrázky kliknutím na ikonu Obrázků na vaší Domovské stránce (Home Screen).
  2. 2
    Vyberte si album, klikněte na Fotoaparát ze seznamu alb. Ručně můžete smazat obrázky z vašich alb.
  3. 3
    Klikněte na tlačítko „Vybrat“.
  4. 4
    Klikněte na každou fotografii z vašeho Fotoaparátu pro její vybrání a poté klikněte na tlačítko Smazat.
  5. 5
    Klikněte na tlačítko Vymazat pro smazání vybraných fotografií a vymažte je ze svého iPhone.
    Reklama

Metoda 2 ze 2:
Vymazání fotografií z vašeho PC

  1. 1
    Připojte iPhone ke svému počítači.
  2. 2
    Až uvidíte okno pro import fotografií, tak vyberte Otevřít složku pro zobrazení souborů.
  3. 3
    Vyberte složky DCMI.
  4. 4
    Vyberte všechny a klikněte na „Smazat“ z Menu. Všechny fotografie jsou náhle pryč!
    Reklama

Tipy

  • Vymazat fotografie z vašeho iPhone můžete také synchronizací iPhone pomocí iPhone USB kabelu a po jejich stažení je jednoduše všechny vymažete.
  • Pomocí této techniky můžete také smazat fotografie z Alb a vašeho iCLoud Fotostreamu.

Reklama

Varování

  • Pokud používáte iCloud Fotostream, tak smazáním fotografií z úložiště v iPhone je smažete i z ostatních zařízení používajících iCloud.
Reklama

Související články

Jak se dostat do svého zamčeného zařízení s Androidem
Jak přenést fotky z Androidu na SD kartu
Jak na Androidu vypnout nouzový režim
Jak zlepšit signál na telefonu
Jak stahovat aplikace z App Store zdarma
Jak udělat screenshot na Ipadu
Jak zjistit, jaký máte typ Android telefonu
Jak obnovit smazané textové zprávy
Jak získat efekty na Snapchatu
Jak odesílat fotky z mobilního telefonu do počítače
Jak zablokovat neznámé volající
Jak zablokovat telefonní číslo na Androidu
Jak vypnout aplikace na iPhone, iPadu a iPodu Touch
Jak sledovat váš mobilní telefon pomocí GPS
Reklama

O tomto wikiHow

wikiHow je "wiki", což znamená, že na jednom článku se podílí více autorů. Na vytvoření tohoto článku pracovali dobrovolní autoři, kteří jej v průběhu času upravili a vylepšili. Tento článek byl zobrazen 2 274 krát
Stránka byla zobrazena 2 274 krát.

Pomohl vám tento článek?

Reklama